Në 25-vjetorin e Parlamentit Pluralist kreu i Kuvendidt Ilir Meta, tha se ky kuvend, do të mbahet mend si ai i reformës në drejtësi. Gjatë pritjes së organizuar në pallatin e Brigadave kryeparlamentari u shpreh besimplote se kjo reformë do të miratohet shumë shpejte. Ilir Meta tha se Shqipëria ka avancuar shume ne reforma gjate këtyre viteve por ka ende shume sfida. E pranishme ne pritje ishte dhe ish kryeparlamentarja Jozefina Topalli e cila tha se sot është me rëndësi largimi i të inkriminuarëve nga politika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *