Pas lejimit të martesave të të njëjtit seks në Tajvan, së fundi janë organizuar edhe martesat e para te çifteve gay.

Më shumë se 1,000 pjesëmarrës mbajtën një banket martese për të festuar disa nga të parët ligjërisht të njohur të njëjtat seks në ishull.

Në këtë dasmë të përbashkët ishin më shumë se 20 çifte dhe vendi ishte aq i paketuar sa që njerëzit u mblodhën jashtë në batanije për të ndihmuar të tregojnë mbështetjen e tyre.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *