I kthyer në një njollë të zezë sa i takon aksidenteve me pasoja fatale, aksi Tiranë – Elbasan vijon të jetë në fokusin e kontrollit të policisë rrugore.

Shpejtësia mbi normat e lejuara mbetet një  fenomen shqetësues për policinë.

 

Kjo e fundit e cilëson të papranueshme shpejtesinë prej 182 km/h  me të cilën lëvizte një 27 vjecar  në një orar kur rruga është me trafik të plotë dhe rreziku për t’u përfshirë në aksident është i lartë.

 

Neglizhenca ndaj kufizimeve dhe rregullave të qarkullimit rrugor, mund të sjellë pasoja fatale përfundon apelin policia rrugore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.