Subscribe

14 shtatori do te mbahet mend gjate si dita kur Kryeministria u sulmua ne mënyrë te paprecedente nga opozita, me arkivolin e deputeti Azem Hajdari. Ajo eshte nje dite qe simbolizon kulmin e dhunës ndaj institucioneve te shtetit. Dhuna nisi pas fjalimit te mbajtur Sali Berisha, ne sheshin “Skenderbej”, ku u fajësua kryeministri Fatos Nano per vrasjen e deputetit Hajadari. Kaq mjaftoi qe turma e armatosur te drejtohet godinës kryeministrore. Ata arritën te hynin ne kryeministri dhe te shkatërronin godinën, ndërsa protestuesit arritën te merrnin edhe katër tanke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.