Subscribe

17 persona humben jetën si pasoje e nje zjarri qe përfshiu depon e nje shtypshkronje ne verilindje te kryeqytetit rus Moske. Sipas Ministrisë se Emergjencave viktimat jane te gjithë punëtorë emigrante nga Kirgistani. Zjarrfikësit mbërritën ne vendin e ngjarjes dhe arritën te shpëtonin 12 punëtorë. Ata shemben nje mur per te mbërritur ne depo, ku edhe gjeten trupat e pajete. Viktimat qe punonin dhe jetonin ne te njëjtën ndërtese, gjeten vdekjen si pasoje e tymit teksa ndodheshin ne gjume. Shkaqet e rënies se zjarrit jane te panjohura. Besohet qe ai te jete shkaktuar nga nje problem me nje llampe elektrike, por nuk përjashtohet as mundësia e nje zjarrvenieje te qëllimshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.