Subscribe

Rreth 150 të burgosur të burgut te Drenovës, kanë hyrë sërish në greve urie, duke kërkuar rigjykimin e çështjeve për të cilat janë dënuar. Të burgosurit kërkojnë zbutjen e dispozitave që mundësojnë dhënien e lirisë me kusht, futjen e amnistisë me kusht dhe zgjidhjen e vakumit ligjor për armëmbajtjen pa leje. Drejtori i Burgut te Drenovës, Robert Kodra, pranon se te burgosurit kanë nisur një greve me 6 kërkesa. Pjese e grevës janë edhe dy shtetas të huaj. Kjo është protesta e dytë në burgun e Drenovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *