Subscribe

Rilindja urbane mbetet një nga prioritet e qeverisë përgjatë 2016. Nga qyteti i Korçës, Zv/kryeministri Niko Peleshi, ka folur për projektet dhe investimet në vlerën 150 milion dollarë që do të prekin gjithë qytetet e vendit. Jane parashikuar ndërhyrje në qendrat e qyteteve dhe njësive administrative. Por ndërkohë, një tjetër plan i rëndësishëm, do të jetë edhe investimi për programet e ujitjes dhe kullimit. Pjesë e nismave është edhe një projekt të rëndësishëm, i cili fokusohet tek fëmijët, pasi sipas zv/kryeministrit, qeveria ka planifikuar për këtë vit, ndërtimin e shtëpisë së lojërave me më tepër hapësira argëtimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *