Prej tri javësh, një 15-vjeçar nga Korça ka humbur kontaktet me familjaret. Rafael Furxhi është larguar pas një konflikti ne shtëpi dhe nuk dihet se ku ndodhet. Babai i adoleshentit, Agim Furxhi ka dëshmuar se ka patur vetëm nje bisede telefonike me të birin dhe që nga ai moment, nuk ka patur me kontakte. Dyshohet se 15-vjeçari ndodhet ne qytetin e Shkodrës, ndërkohe qe familja ka bere denoncimin ne polici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *