Subscribe

Nje fundjave ndryshe ne qendrën tregtare Galeria ETC. Muzike, lojëra per fëmije, dhurata, aktivitete festive dhe ulje çmimesh! Galeria ETC, ne qendër te Tiranës, feston 10-vjetorin e krijimit te saj. Paraditja e se shtunës i është dedikuar tërësisht fëmijëve. Festa ka filluar me hapjen e dhuratave për ta, per te vijuar me muzike, lojëra dhe argëtim me personazhet e tyre te preferuar. Gjate githe ditës, Galeria ETC do te jete ne feste. Eventi kulmon ne oret e pasdites me mbrëmjen festive. Te ftuar, vizitore e klientë, do te jene pjese e festimeve dhe dhuratave nga markat me te njohura qe ndodhen ne ETC. Por se festa nuk mbaron me fundjavën. Suprizat per klientët do te vijojnë ne ditët e ardhshme. Ne 10-vjetorin e Galeria ETC, marka te njohura dhe koleksione te reja pritet t’i shtohen qendrës me arkitekturën e saj unike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *