Gjykata e Tiranës dënoi me 10 vite burg Fatos Gurakuqin, babai i cili akuzohet se ka përdhunuar vajzën e tij 15-vjeçare. Vendimi për 39-vjeçarin u dha nga gjyqtari Gerti Hoxha, mbi bazën e akuzave “Kryerje e marrëdhënieve brenda gjinisë”, teksa fajësia e tij u provua, pasi analiza e ADN-së konfirmoi abuzimin seksual ndaj vajzës se mitur.
Sipas Prokurorisë, abuzimi ka zgjatur rreth dhjetë muaj dhe kryhej nën kërcënim e dhunës fizike e verbale, gjatë kohës që babë e bijë ndodheshin vetëm në banesë. Prangosja e 39-vjeçarit u bë pas denoncimit të bërë nga e vajza ne komisariatin nr. 2 një vit më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *