Dhjetori është muaji më festiv i vitit dhe shumë persona e shijojnë këtë muaj edhe thjesht duke parë filma.

Filmat e Krishtlindjeve janë më të parapëlqyerit në këtë periudhë, pasi krijojnë një atmosferë edhe më të këndshme në shtëpinë tuaj.

 

Ne po ju sugjerojmë 10 filmat më të bukur, të cilët mund t’i ndiqni edhe në Tring Festa deri në 5 Janar 2020,  për ti shijuar me njerëzit tuaj më të dashur:

 

  • Jingle all the way

  • Scrooged

  • Home Alone

  • It’s a wonderful life

  • Elf

  • How the Grinch stole Christmas

  • Home Alone 2: Lost in New York

  • Bad Santa

  • A Christmas Carol

  • The nightmare before Christmas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *