Kryeministri i Maqedonisë se veriut shpërthen ndaj atyre qe sipas tij synojnë te minojnë te ardhmen e vendit. Ai i është drejtuar me fyerje te renda edhe personazhit boki 13 qe shihet ne video dhe dëgjohet ne audio përgjime.

 

Kreu i qeverisë deklaroi se nuk do të lejojë askënd të rrëzojë qeverinë, as kriminelët, as gazetarët tekanjozë as pjesëtaret e komunitetit LGBT

 

Zoran Zaev: Spekulimet kanë shkuar deri aty, sa dikush është përpjekur të më përfshijë edhe mua. Unë jam Zoran Zaev, erdha në pushtet falë votës së qytetarëve, duke luftuar për liri, demokraci, shtet të së drejtës, shtet normal. Unë jam luftëtar dhe do të vazhdoj të luftoj për këtë deri në fund. Gjithsesi, nuk do të lejoj që disa kriminel, një gazetar kapriçioz, dhe të më fal komuniteti LGBT, një homoseksual ta rrëzojnë këtë Qeveri nga pushteti. Do të luftojmë deri në fund.

 

Zoran Zaev gjithashtu i bëri thirrje prokurorisë t’i publikojë të gjitha dëshmitë që posedon në lidhje me këtë dosje përfshirë këtu edhe materiale të mundshme për Katica Janaven.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *