Forcat zjarrfikëse ato të pushtetit vendor si dhe forcat e armatosura së abshku me banorë të shumtë po vijojnë punën për mbajtjen nën kontroll të zjarrit të rënë në kurorën e gjelbër të Shëngjinit.

 

Sipas Ministrisë së Mbrojtjes deri më tani asnjë banesë nuk është rrezikuar, ndërkohë që, prej dy ditësh e netësh, FA me mjete e trupa nga Tirana e Shkodra dhe bashkia Lezhë janë në terren dhe do të vijojnë të jenë aty deri në shuarjen e flakëve.

 

Aktualisht jane 200 efektivëve nga strukturat e mësipërme të angazhuar për situatën në Shëngjin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *