Gjykata e Shkallës së Parë në Lezhë ka lënë të lirë dy të arrestuarit e akuzuar për zjarrvënien në malin e Shëngjinit.

 

Gjykata vendosi masën e sigurisë detyrim paraqitje për Ardit Ujkan dhe Milton Ivanajn.

 

Dy të pandehurit, gjatë seancës, nuk I kanë pranuar pranuar akuzat duke theksuar se nuk kanë asnjë lidhje me këtë çështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.