Një zjarr i fuqishëm ka përfshirë një sipërfaqe me barishte dhe kallamishte në ish Kenetën Matke-Jakodin bashkia Roskovec.

 

Fatmirësisht flakët janë vënë nën kontroll dhe është shmangur rreziku në nenstastacion elektrik dhe 2-3 objekte aty pranë.

 

Ndërkohë ne vendgjarje kanë shkuar një mjet zjarrfikes, 1 autobot dhe 11 forca te kesaj bashkie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *