Një zjarr ka rënë këtë të mërkurë tek Maja e Zezë në Velipojë.

 

Për të shuar flakët janë angazhuar disa banorë të zonës forcat zjarrëfikëse si dhe efektiv të policisë.

 

Për momentin neutralizimi i flakëve ka qenë I pamundur për shkak të terrenit.

 

Për zjarrin janë njoftuar emergjencat civile dhe strukturat e tjera ndërsa po shihet mundësia për të ndërhyrë me helikopter nga ajri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.