Zjarrfikëset kanë arritur të fikin një zjarr në fshatin Derven, ndërsa një vatër e re zjarri regjistrohet në fshatrat e Fushë Krujës.

 

Zjarri ka rënë në kodrat e fshatit Borizanë në afërsi të fabrikës se çimentos Titan.

 

Flakët janë reth 100 metra larg rrethimit të fabrikës dhe vijon të përparojë duke djegur pisha e shkurre të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.