Subscribe

Dy fituesit e parë të Këshillin e Lartë Gjyqësor janë Dritan Hallunaj, Brunilda Kadi dhe Marcela Shehu.

 

Ky rezultat doli pas votimit te 345 votuesve, mbledhja e gjyqtarve u thirr nga kreu i Gjykates se Larte Xhezair Zaganjori, ndërsa procesi i votimit u monitorua nga ndërkombëtarët.

 

Ndërkohë automatikisht fitues si anëtar i KLGJ shpallet edhe Medi Bici, gjyqtar i Gjykatës së Larte, kjo për shkak se është garues i vetëm.

 

Tjetër fituese është Brikena Ukperaj, gjyqtare e Apelit të Vlorës.

 

Ndërkohë komisioni vijon numërimin e votave për të zgjedhur anetaret e tjerë fitues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *