Emily Sears është një modele 31 vjeçare me origjinë australiane.

 

 

Bukuroshja është një ndër modelet që është zgjedhur imazh kopertine nga më shumë se 15 revista prestigjoze, siç janë GQ, FHM, Zoo Weekly dhe Maxim.

 

 

Aktualisht ajo jeton në Los Angeles dhe është një ndër femrat me trupin më perfekt, duke sfiduar kështu edhe seks simbolin Kim Kardashian.

 

 

Për të gjithë ju që nuk i njihni, ju ftojmë të shihni fotot.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *