Autoritetet kineze kanë identifikuar 43 raste të reja me koronavirus në orët e fundit, përfshirë edhe 36 infeksione të transmetuara në vend.

Shtatë raste u zbuluan të importuara në krahinat e Liaoning, Guangdong, Shandong dhe Jiangsu. Po ashtu, u konfirmuan edhe 11 raste asimptomatike.

Kina ka konfirmuar gjithsej 84,428 të infektuar dhe 4.634 viktima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *