Filmi i ri “ Kohë për lumturi” i aktores së serialit shumë të ndjekur në VIZION PLUS “Dasuhri me qera” ka marrë tashmë vëmëndjen e të gjithëve. Pas skenave midis dy aktoreve Elcin dhe Baris fansat kan menduar për një lidhje midis të dyve. Sipas shtypit turk I dashuri I aktores biznesmeni Yunus Ozdiken është larguar nga salla e kinemasë gjatë puthjes së dy aktorvë dhe ai ka thënë:

“Unë e respektoj shumë Elcinin për punën që bën dhe kam shumë besim tek ajo. Por ishte zgjedhja ime personale të largohesha.”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *