Subscribe

“Defender Europe 21”,jo vetëm stërvitje ushtarake por dhe argëtim.

Kënga dhe muzika ndezi Lungomaren në Vlorë me protagonist ushtarët e NATO-s, të pranishëm në këtë qytet për stërvitjen strategjikem që po mbahet në vendin tonë.

Ushtarakë nga Shqipëria,Kosova, Mali i Zi,  Kroacia, Greqia, Kosova, Britania e Madhe, Çekia, Hungaria dhe  Rumania ishin pjesë e kësaj mbrëmje festive, si për të dalë pak edhe konturet e “Defender Europe 21” dhe për të treguar më shumë anën e tyre njerezore.

Megjithatë më shumë se gjithcka festën e ndezen këngët patriotike shqiptare që vunë në lëvizje ushtarët nga Shqipëria dhe Kosova.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *