Fluturoi vetëm drejt Argjentinës për të vizituar familjen e saj që nuk e ka parë për një kohë të gjatë.

 

Wanda Nara shfrytëzoi momentin për të pozuar topless, mbi kalë, duke shtuar rrahjet e zemrës.

 

Ajo “braktisi” në Paris Mauro Icardin dhe fëmijët e saj dhe për të takuar nënë e motrën.

 

Ditët kaluan me ushqim të mirë, argëtim dhe kalërim.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *