Operacioni “Forca e Ligjit” iu ka dërguar këtë të enjte formularët për të vetëdeklaruar pasurinë pesë të dënuarve për disa vepra penale.

 

Burimin e pasurisë duhet ta justifikojnë për 48 orë:

 

Sokol Djegesina (Pjollaj) në Shkodër dhe Edmond Mamushit në Përmet, që brenda 48 orëve duhet të deklarojnë pasuritë që më pas pyetjet t’u dërgohen SPAK-ut.

 

Amant Sadikaj, banues në Fier, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”, i mbetur në tentativë;Sinan Prenika, banues në Fier, i dënuar në Itali për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

 

Anxhelo Demiri, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”, e kryer në bashkëpunim;

 

Eduart Karaj, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”;

 

Alfred Lleshaj, banues në Kurbin, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

 

Sokol Djegesina, banues në Shkodër, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

 

Edmond Mamushit, banues në Përmet, dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”, e mbetur në tentativë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *