Gjykata Themelore në Prishtinë shpalli të pafajshën të gjashtë të akuzuar për vrasjen e udhëheqësit të Iniciativës qytetare “Liria, Demokracia, Drejtësia” Oliver Ivanovic, raporton Vizion Plus.

 

Prokuroria akuzoi Nedeljko Spasojevic, Marko Roshic , Rade Basara, Silvana Arsovic, Dragisa Markovic dhe Zharko Jovanovic  si pjese te një grupi kriminal nga viti 2014 e deri në vitin 2018 .

 

Sipas akuzes pjestaret e grup[it kriminal ishin perfshire ne vrasjen e politikanit Oliver Ivanovicit.

 

Por gjykata ne vendimin e saj arsyetoi se provat per fajesine e te akuzuareve ishin te pamjaftueshme dhe vendosi te ti shpalle ata te pafajshem.

 

Ivanoviç  ,u vra me armë zjarri para zyrës së partisë së tij në pjesën veriore të Mitrovicës ne 16 janar te vitit  2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *