Një dentist dyshohet se ka vrarë gruan e tij, në mënyrë që të mund të mblidhte miliona dollarë përfitime nga sigurimi i jetës.

 

67-vjeçari Lawrence Rudolph akuzohet për vrasje dhe mashtrim në vdekjen e gruas së tij, Bianca Finizio Rudolph në vitin 2016, raporton PEOPLE.

 

Sipas kallëzimit penal, çifti udhëtoi për në Zambia në fund të shtatorit 2016, në mënyrë që Bianca, gjithashtu një gjuetare të mund të gjuante një leopard. Ata po bëheshin gati të largoheshin nga kampi i tyre i gjuetisë në Parkun Kombëtar Kafue në mëngjesin e 11 tetorit 2016, kur Bianca u qëllua në gjoks me një armë gjahu Broëning.

 

Kur u kthye në SHBA, Rudolph mblodhi afro 5 milionë dollarë në sigurimin e jetës, duke pretenduar se vdekja e bashkëshortes ishte aksidentale.

 

“Në vitin 2016, gruaja e tij pati një aksident të tmerrshëm gjatë një udhëtimi gjuetie në Zambia. Hetuesit në vendngjarje arritën në përfundimin se ishte një aksident. Disa kompani sigurimesh gjithashtu hetuan dhe ranë dakord…Tani, më shumë se pesë vjet më vonë, qeveria po kërkon të ngrejë një çështje kundër këtij dentisti të respektuar dhe të ligjshëm. Dr. Rudolph pret me padurim gjykimin e tij, ku ai do të tregojë pafajësinë e tij”, u shpreh avokati i Laërence, David Oscar Markus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.