Subscribe

Kosova ka dështuar edhe njëherë tjetër për t’u bërë anëtare me të drejta të plota të Interpol pasi nuk arriti të merrte 2/3 e votave.

 

Në votimin e Asamblesë së Përgjithshme të INTERPOL, të zhvilluar në Dubai, Kosova mori 61 vota pro, 51 kundër dhe 16 abstenime.

 

Lobimi i Serbisë për të mos lejuar që Kosova të bëhej pjesë e INTERPOL duket se dha rezultat.

 

Ky ishte dështimi i dytë për Kosovën, pasi kishte aplikuar edhe më parë për t’u bërë pjesë e Interpol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *