Albana Vokshi bëri publike një histori të një invalidi në Tiranë, I cili akuzon institucionet shteterore se e kanë përjashtuar padrejtësisht nga përfitimi i Kemp-i.

Kandidatja për deputetë e PD, shton seqeveria vec të tjerash I ka prerë këtij invalidi edhe dritatg dhe ujin.

 

Flamur Zaçe është një invalid, me një këmbë të prerë dhe tjetrën gati të gangrenizuar, por qeveria e Edi Ramës nuk i jep kempin. Flamuri është një nga rastet që të lë pa shumë fjalë për shkak të keqtrajtimit shtetëror. Qeveria jo vetëm e ka përjashtuar nga kempi, por i ka prerë edhe dritat dhe ujin, duke e futur në listën e debitorëve.

 

Vokshi shton se shtëpia e Flamur Zaces është dëmtuar nga tërmeti, por askush nuk e ka në listat e dëmshpërblimit.

Ajo garantoi Flamurin dhe të gjithë si ai se pas 25 Prillit do të kenë një qeveri që kujdeset për ta nën udhëheqjen e Lulzim Bashës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *