Një 17-vjeçar u kap dhe u ndalua nga forcat e policisë sepse akuzohet për dy grabitje të ndodhura në Përrenjas.

 

Sipas njoftimit, i riu ka grabitur 10 mijë lekë në xhaminë e qytetit.

 

Po ashtu, ai është futur në një banesë për të vjedhur një varëse floriri.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *