Subscribe

Nis sot në Amfiteatrin e Liqenit Artificial edicioni i tretë i Docutiff, një festivali që po kthehet në traditë, por që këtë vit vjen me risi.

 

Ideja lindi pas krizës kinematografike që po kaplonte edhe dokumentarin, një krizë që sipas Agron Domit nuk ka kaluar aspak.

 

Docutiff do të ngrejë siparin në qiell të hapur mbrëmjen e sotme, për të vijuar me 95 filma nga 39 vende të botës për një javë në Akademinë e Arteve, sallën COD në kryeministri dhe te Muzeu Historik Kombëtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *