Viti 2022 trokiti dhe në Shqiperi si zakonisht emocionet e para u percollen me trokitjet e gotave ne familje, por edhe me hedhje fishekzjarresh!

Spektakli me i madh i fishekzjarreve eshte shijuar ne Tirane, aty ku Bashkia kishte pergatitur gjithcka.

Me kete rast Vizion Plus iu uron te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen Gezuar Vitin e Ri 2022!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *