Uefa ka publikuar këngën zyrtare që do të shoqëroje emicionet e kampionatit europian të futbollit që do të mbahet në qershor dhe korrik të këtij viti.

Ëe are the people”, është kënnga hit e kësaj gare që është një bashkëpunim mes Martin Garrix, Bono & The Edge, një këngë me ritëm dhe që mbart brenda vetes edhe një mesazh të rëndësishëm social që të lidhjes së ngushtë të njerezve permes sportit. e cila është plot ritëm dhe ka një tematikë që lidhet me sportin dhe njerëzit.

“Euro 2020” që në fakt tashmë do të jetë “Euro 2021” për shkak se turneu u shty vjet nga pandemia, këtë herë do të mbahet sipas një formati krejtësisht ndryshe pasi do të zhvillohet në disa qytete të kontinentit.

Kompeticioni nis në Rome me duelin Itali-Turqi në 11 qershor dhe mbyllet në 11 korrik në Londër, në stadiumin Ëembley me finalen  e madhe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *