Pas gati 1 orë protestë në Rrugën e Arbrit, dhjetëra qytetarë janë shpërndarë.

 

Mirëpo, pas përfundimit të protestës, Policia e Bulqizës ka shoqëruar në komisariat edhe një gazetar për shkak sepse shpërndau në rrjetet sociale ftesën drejtuar qytetarëve për zhvillimin e protestës së sotme kundër rritjes së produkteve të shprtës dhe burimeve të energjisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.