Një dhëndër ka thyer shtyllen kurrizor në dasmën e tij pasi miqtë e hodhën në ajër si një gjest tradicional në Rumani.

Pasi e hodhën disa herë dhëndrin në ajër, shokët nuk mundën në një moment që ta mbajnë dhe për pasojë 31-vjeçari u përplas në tokë. Dhënri mori dëmtime serioze dhe u dërgua me urgjencë në spital. Incidenti ndodhi në një dasmë në Rumani të Premten në mbrëmje.

Filimon me sa duket nuk e ka përjashtuar mundësinë për të paditur miqtë e tij për shkaktimin e plagosjes së tij, duke thënë nga shtrati i spitalit: ‘Unë kam kontaktuar me një avokat, por ende jam duke marrë parasysh se çfarë do të bëj’.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *