Gazetari dhe shkrimtari Enkel Demi ishte I ftuar  këtë të shtunë në “Jonida’s room”  për të folur për punën e tij ne radio, television dhe librin e tij “Flama”.

 

Në përfundim të intervistës Jonida Maliqi tregoi se Demi është ndër personazhet e parë që ajo i ka miq të mirë, por e intimidon kur e pyet.

 

“Ti nuk e kupton dot që je ndër personazhet e parë që unë i kam miq por njëkohësisht më intimidon teksa të pyes.Po pse ?Se di më erdhi dita dhe mua të intimidohem nga ti”, përfundoi Jonida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *