Një pamje e pabesueshme është ajo që ka kapur në transmetim direkt rrjeti televiziv britanik BBC.

Reporteri i BBC në Gaza, Adnan Elbursh ishte duke raportuar direkt nga Gaza pa e ditur që pas krahëve të tij do të ndodhte një kasaphane e vërtete vetëm pas pak castesh.

Në fakt kështu ka ndodhur…Raketat e Izraelit kanë rrafshuar një pallat shumëkatesh dhe kjo ka sjelle frikën e moderatorit në studio për shendetin e gazetarit në terren.

“A je mirë Adnan, pyet moderator, gazetarin që ndodhej në Gaza”

Janë pamje që janë bërë menjehere virale dhe që tregojne realisht brutalitetin dhe fatkeqësinë e madhe të një konflikti që po merr jetë të pafajshme në të dyja vendet.

 

VIDEO E BBC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.