Shqipëria dhe Kosova do të bashkojnë forcat në disiplina të ndryshime sportive për të arritur rezultate të larta. Përmes një postimi në rrjete sociale, Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj deklaron se shumë shpejt do të ketë një kalendar të përbashkët trajnimesh e ndihme reciproke në xhudo, peshëngritje, gjimnastikë e atletikë.

“Shumë kënaqësi takimi me kolegët e Komitetit Olimpik të Kosovës në Olympics . Së shpejti një kalendar i përbashkët trajnimesh e ndihmë reciproke – në xhudo dhe në peshëngritje, gjimnastikë e atletikë!”, shkruan Veliaj.
Kujtojmë se Kosova arriti që të sigurojë dy medalje të arta në xhudo, ndërkohë që Shqipëria ka arritur rezultate të larta përmes sportistëve të saj në peshëngritje, gjimnastikë e atletikë duke u renditur tek 10 më të mirët në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *