Subscribe

Kandidati i mazhorances për Bashkinë e Tiranës ne vijim të aktivitetit elektoral komentoi edhe protestën e opozitës.

Erion Veliaj tha se evitimi i dhunës tregoi se Partia Demokratike e ka ne dore te kontrolloje dhunën.

 

Veliaj e quajti një akt te rende djegien e shkollës ne Shkodër nga mbështetësit e Partisë Demokratike te udhëhequr nga kryebashkiakja Voltana Ademi.

 

Përpara banoreve te Petrelës Veliaj tha se mes opozitës dhe socialisteve ka një diference te madhe ne qasjen për ti shërbyer popullit.

 

Kandidati i mazhorances theksoi se Tirana ka nevoje për bashkim dhe jo për politiken e përçarjes.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.