Spiro Ravoniku, I cili u hodh nga kati I dytë I shtëpisë së tij në Korcë ka gjetur vdekjen në spital.

Pavarësisht se u dergua shpejt në spital, 92 vjecari nuk mundi ti mbijetojë plageve të marra nga rënia prej lartësisë.

Kuptohet që edhe mosha e thyer ka ndikuar jo pak në gjëndjen e të Spiro Ravonikut.

Ai jetonte i vetëm në një banesë pranë kinemasë dhe ish pastiçeri Agimi në Korcë për shkak të emigrimit të fëmijeve.

Vetmia dhe gjendja e rënduar psikologjike  dyshohet të jetë një shkak I vetehedhjes së 92 vjecarit nga kati I dytë ndonëse versionin zyrtar do ta japë policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *