Petrit Vasili, numri dy i LSI tha se me votimin e ndryshimeve kushtetuese për reformën zgjedhore, Edi Rama sot u shpalli lufte shqiptareve.

Sipas Vasilit, populli dhe Opozita e bashkuar sot është më e vendosur se kurrë perballe armikut te vetem te tij Edi Rames.

Edi Rama eshte shkaktari dhe pergjegjesi i vetem i konfliktit me te rende ku ka hyre vendi.Edi Rama po sillet si armik i populli, i Kushtetutes dhe i paqes me shqiptareve ndaj do te trajtohet vetem si i tille dhe me zero tolerance.Edi Rama nga sot e ka te hapur llogarine me cdo shqiptar dhe fundi i Byrose Politike do ti duket lule, kete s’duhet ta harroje kurre.Gjeli i kotecit te rilindjes nuk tremb me as pulat, qe ka perqark e jo me shqiptaret qe kane pare plot coftira si ky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *