Baby G ka biseduar me fermeret e tjera për debatin mes saj dhe Diteas.

Ajo u shpreh se trajtohet si një skllave ndërsa të tjerët janë shefat e saj.

Ndërsa Elsa tha se ata e kanë me të sepse ajo nuk u zgjua dhe po përpiqen ta fajësojnë.

Pjesë nga biseda:

Artemisa: Tani çfarë ishte kjo që nuk e bënin dot?

Elsa: Jo moj jo, unë do të zgjohesha por nuk më zgjuan.

Baby G: Nuk kishte asnjë gjë të vështirë. Ne i kemi përfunduar të gjitha punët.

Artemisa: Por pse u bë kaq shumë e madhe?

Baby G: Po kështu bëhet, këto dhe kur punon e bën të madhe. Baby G vetëm lopën ke mjelë.

Elsa: Më e vështira.

Artemisa: Ke bërë punën më të vështirë.

Baby G: Unë jam skllave këtu dhe ata janë bosat dhe unë duhet të bëj çfarë kërkojn këta.

Artemisa: Kanë marrë frerët këta. /vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *