Një pronar lokali në Durrës nuk është mjaftuar me tri masa ndëshkimore të marra nga policia.

 

Ai ishte gjobitur dy herë dhe ishte urdhëruar të mbyllte lokalin për 6 muaj sepse kishte organizuar dasmë në kohë pandemie.

 

Por pavarësisht kësaj, durrsaku bëri sërish dasmë në lokalin e tij. Kjo dasmë i kushtoi shtrenjtë 52-vjeçarit, i cili u arrestua.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *