Një avion i kompanisë “Air Europa”, me 325 pasagjerë në bord, u godit nga turbulencat, duke lënë të paktën 30 të plagosur.

Sipas Tgcom, avioni ishte nisur nga Spanja dhe kishte si destinacion Uruguain, por është detyruar të bëjë ulje të detyruar në aeroportin e Natalit në Brazil.

Kompania ajrore reagoi për ngjarjen, duke konfirmuar se 7 nga pasagjerët kanë pësuar lëndime më të rënda.

Ndërkohë, Zurich Airport Brasil, kompania e cila menaxhon aeroportin ndërkombëtar të Natal ka raportuar se avioni është ulur në orën 02:32 të mëngjesit me orën lokale dhe pasagjerëve i është dhënë menjëherë ndihma mjekësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *