Këngëtarja Tuna Sejdiu feston sot ditëlindjen e saj, por ka zgjedhur që të mos postojë asgjë për të informuar ndjekësit në lidhje me këtë ditë të rëndësishme.

Edhe pse zgjodhi të bënte këtë veprim kanë qënë të shumta urimet që ka marrë nga miqtë dhe të afërmit e saj, të cilat Tuna I ka ripostuar në Insta Story.

Por sa vjeç mbushi këngëtarja ditën e sotme?

Tuna ka lindur më 14 korrik të vitit 1985 dhe sot ka mbushur plot 35 vjeç dhe ne I dërgojmë urimet tona në këtë ditë të rëndësishme të saj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *