Amant Double

Aktori i ri francez, Marine Vacth, në mënyrë bindëse, portretizon dy Parisien të brishtë të rinj, të cilët kapen në një mister të mendjes që përfshin identitetet problematike në Amant Double (“Double Lover”), më i fundit nga drejtori francez François Ozon. Bazuar në një roman të tmerrshëm horror nga Joyce Carol Oates, ky film lë një dridhje të vazhdueshme  gjatë gjithë filmit.

Nostalgia

Regjisori Mark Pellington (Arlington Road) angazhohet në territorin iluzionist dhe atmosferik të Terrence Malick me Nostalgjinë, një film plot hijeshi, dramë  me aktorë  John Ortiz, Jon Hamm, Catherine Keener, Bruce Dern dhe Ellen Burstyn

Permission

Leja, një dramë për te pamartuarit, qëndron në sajë të një skenari të fortë dhe të një kasti të shkëlqyer. Anna (Rebecca Hall) dëshiron një marrëdhënie të hapur me Will (Dan Stevens); vëllai i saj, Hale (David Joseph Craig), dëshiron të miratojë, por partneri i tij, Reese (Morgan Spector), nuk është aq i sigurt. Lumturia, për të gjithë, është  e dukshme, por frustruese  për t’u arritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *