Në muajit në vazhdim përpara se të vijë momenti I dasmës së saj me Princ Harryn Megan do të trajnohet për tu sjellë si një princeshë !

Por një pjesë e vogël e asaj kohe thuhet se do të shpenzohen duke u trajnuar per ndonjë rast rrëmbimi nga Shërbimi Special Ajror Britanik – një tjetër aspekt i trajnimit të princeshës. TMZ raporton se Markle, si Princesha Diana dhe Kate Middleton para saj, do t’i nënshtrohen rreth një jave instruksione ushtarake se si të shpëtojnë nga një situatë pengu dhe të lehtësojnë një shpëtim. (Trajnimi i Markle nuk do të përfshijë instruksione luftimi ose armë.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *