Dy persona janë arrestuar këtë të mërkurë me urdhër të SPAK, pasi akuzohen për trafik heroine nga Greqia drejt Shqipërisë, e më pas për në vendet e tjera të BE-së.

 

Personat e arrestuar janë Irfan Sulaj dhe Dëfrim Çela.

 

SPAK ka ngriti ndaj tyre tre akuza: “Trafikim i narkotikëve, kryer më shumë se një herë në kuadër të grupit të strukturuar kriminal, “Grup i strukturuar kriminal” në formën e drejtimit dhe “Kryerje e veprave penale nga organizata kriminale”.

 

Ndërkohë, për të njëjtat vepra penale jen akuzuar dhe shtetasit me iniciale F.XH. e R.SH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *