Mëngjesi i kesaj te shtune qytetin e Vlores e ka gjetur me trafik te renduar.  Shkak eshte bere fluksi i qytetareve te cilet kane zgjedhur ta kalojne fundjaven ne bregdetin e jugut.

Rradha e gjate e makinave eshte regjistruar qe ne hyrje dhe fluksi me i madh ishte ne gjithe rrugen transballkanike.

Per te normalizuar qarkullimin  e mjeteve dhe parandaluar aksidentet, policia ka shtuar patrullat.

Jugu i Shqiperise vec pushuesve vendas  e kane zgjedhur dhe shume qytetare te  Kosoves.

Zgjidhja e problemit te trafikut ne kete zone eshte vetem finalizimi i bypass-it te Vlores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.