Gjykata e Tiranës ka pushuar akuzën për 4 nga 6 personat e dyshuar për çështjen “Toyota Yaris”.

Në gjykim është dërguar vetëm Ervis Vladi për akuzën e “mosdeklarimit të të hollave në kufi” dhe Agim Ceka për “armëmbajtje pa leje”.

Ndërkohë, është pushuar akuza për të dyshuarit, Alfred Vladi, Edi Lika, Klevi Cani dhe Alban Mollaymeri.

Ky vendim është ankimuar nga prokuroria në Gjykatën e Apelit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *