Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Majorka, një peshkaqen ka dalë në breg duke shkaktuar frikë dhe ankth tek pushuesit.  Pjesa më e madhe e tyre kanë dalë menjëherë në breg sapo e kanë parë, por e vështirë ka qenë për fëmijët.

 

“Të Sun” shkruan se nuk ka patur të lënduar, ndërsa Mbrojtja Civile po monitorin zonën për të shmangur ndonjë rrezik tjetër për pushuesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.